Szobafestés – mázolás – tapétázás Debrecen

Szobafestés, tapétázás, teljes körű festési – mázolási munkák kivitelezése Debrecen területén és közvetlen vonzáskörzetében!

A szobafestés és tapétázás lakásunk, otthonunk egyik legfontosabb belső díszítő és kifejező módja, amellyel végső soron egyedivé és saját ízlésünknek megfelelővé alakíthatjuk közvetlen környezetünket.

Manapság már rendkívül jó minőségű alapanyagokból, a színek óriási választékából, szinte korlátlan számú variációt hozhatunk létre.  Követhetjük a legújabb trendeket, de megvalósíthatjuk saját, egyedi ízlésünket is.

A mindennapi használat során otthonunk falai komoly igénybevételnek vannak kitéve, emiatt időnként felújításra szorulnak.

Lehet ez a festés elhasználódása, koszolódása, kopása, vagy egyszerűen csak a színek kifakulása.

De kisebb – nagyobb lakásfelújítások miatt is szükségessé válhat a szobafestés. Ilyen lehet pl. a nyílászárók cseréje, víz és  villanyszerelési munkák utáni helyreállítás.

A szobafestést és tapétázást minden esetben megelőzi a gondos tervezés, és a felület előkészítése, amelyre mi is különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

Szobafestés, mázolás, tapétázás Debrecen - felujit-lak-debrecen.hu

Jó minőségű szobafestés csakis a kiválóan előkészített, kifogástalan, száraz anyagú felületekre készülhet!

Ezért nagyon fontos a festést megelőző gondos felület előkészítés.

A szobafestés élettartalma nagymértékben függ a felület gondos előkészítésétől és a felhordás szakszerűségétől. Ezért azt szoktuk javasolni a megrendelőnek, hogy a felület előkészítésénél törekedni kell az elérhető legjobb állapothoz. Az egyenletes és sima felület eléréséhez egy, vagy esetleg több sor glettelés, majd enyhe csiszolás, portalanítás és falfixálás szükséges. Ha viszont szükségesnek látjuk, javasolni szoktuk különleges technikák bevetését is. Ilyen pl a fátyolozás, vagy a teljes falfelület hálózása, amelyekkel megakadályozhatjuk a falak visszarepedését.

Szobák, helységek festésénél jól meg kell választani a festék minőségét és a színeket is.  Nagyon fontos, hogy jó festéket és jó minőségű alapanyagokat használjunk! Olcsó festékekkel nem lehet tartós bevonatot elérni, mert hiányzik belőlük a színpigment és a kötőanyag, valamint sok benne a víz.

Ezért mindenképp érdemes jó festékkel dolgozni, mert egy teljes szobafestés költségeihez képest a festék ára nem a legjelentősebb tényező, és a különbözet már rövid idő alatt úgyis megtérül.

Szobafestés, mázolás, tapétázás Debrecen - felujit-lak-debrecen.hu

Célunk a hatékony, gyors és precíz munkavégzés! Nem hagyjuk ott aktuális megbízásunkat, mert valami sürgős „közbe jött”. Amit elkezdünk, azon folyamatosan dolgozunk, és csak akkor vonulunk le, amikor elkészültünk. Munkát csak akkor vállalunk el, ha valóban van rá szabad kapacitásunk.

Színek kiválasztása:

A szín kiválasztásában is segítünk, mert ott is van néhány íratlan szabály, amit érdemes figyelembe venni, hogy a munka végén a megrendelő maradéktalanul elégedett lehessen.

Egy helység színeinek kiválasztása során sok szempontot kell figyelembe vennünk. Természetesen a megrendelő igényeit szem előtt tartva el kell döntenünk, hogy a lakásfelújítás alkalmával tágítani ill. szűkíteni szeretnék a teret, meleg vagy hűvös szobát szeretnénk, nyugtató vagy energikus színeket szeretnénk használni. Mindezt egyeztetve elérhetjük pl., hogy kis alapterületű, kevés napfényhez jutó szobánkból kellemes, melegebb, nagyobb teret nyerjünk. Nagyon fontos, hogy bútorainkkal, szőnyegeinkkel, és egyéb lakberendezési tárgyainkkal kialakuljon egy színharmónia, amely jó érzéssel tölt el minket, hiszen ezután évekig ezt fogjuk látni.

Nem csak a színek fontosak, ha igazán egyedit és ízlésünknek megfelelőt szeretnénk elérni, mivel sok más módszerünk is van, hogy többet kihozzunk otthonából, mint amit látott vagy gondolt.

Egy egyszerű falat is teljesen egyedivé tudunk varázsolni pl egy szép tapéta csíkkal, polisztirol díszítő elemekkel, 3D falpanellel, vagy antik festéssel.

Szobafestés, mázolás, tapétázás Debrecen - felujit-lak-debrecen.hu
Szobafestés, mázolás, tapétázás Debrecen - felujit-lak-debrecen.hu

Az elvégzett munkálatok után takarítást végzünk és a keletkezett sittet, törmeléket elszállítjuk.